Σύμφωνο συμβίωσης-Γράμμα από έναν εξωγήινο

homocaust survivorΤης Κατερίνας Μαντέλη Κάποιοι άκουσαν, για ανοιχτά μυαλά στην Ελλάδα και τρέμουν στην ιδέα πως υπάρχει ο φόβος να πάρουν αέρα… γι αυτό, αυτοί οι κάποιοι, τα κλείνουν μην κρυώσουν.. Κουβέντες για το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών….

Δεν μας φτάνουν οι αντιρρήσεις της εκκλησίας, που είναι γεμάτες κοσμητικά επίθετα… π.χamvrosiosb
ο κ. Αμβρόσιος καλεί τους Έλληνες να τους φτύσουν, να τους αποδοκιμάσουν και να τους μαυρίσουν, ενώ τους αποκαλεί «ξεφτυλισμένους» και «εκτρώματα της φύσεως»!
«Αποβράσματα της Κοινωνίας, περιθωριακοί άνθρωποι, ελαττωματίες, εξευτελισμένοι, άνθρωποι του σκότους οι οποίοι τώρα πια με την ευκαιρία της υπεροχής της αριστερής πτέρυγας σήκωσαν πια κεφάλι!», γράφει ο Μητροπολίτης και προσθέτει: «Μη τους πλησιάζετε! Μη τους ακούτε! Μη τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της Κοινωνίας! Δικαίωμά τους, βέβαια, είναι κρυφά -ιδιωτικά- να ζουν όπως θέλουν!».
Όλα αυτά τα λογία σας, είναι προπηλακισμός …άρα με δικαίωμα μήνυσης από τους απανταχού θιγόμενους  …γιατί παρακινούν σε βιαιοπραγίες, κάποιους στενοκέφαλους… Λίγη προσοχή από εσάς εκεί, δεν βλάπτει. Δεν φτάνει που ζείτε στον δικό σας μεσαίωνα, αλαζόνες της εξουσίας, τώρα πασχίζετε να τον επαναφέρετε. Κατά τα άλλα, είστε άνθρωποι της Εκκλησίας και του Θεού.. Που εύχομαι, ο Θεός να σας κάνει ανθρώπους κάποια μέρα και να γεμίσει με αγάπη τις ψυχές σας, με αυτό που δίδαξε ο Χριστός. "Αγαπάτε αλλήλους"  είπε …δεν συμπλήρωσε ποτέ.. κανένα, έκτος από… -έκτος από…-εκτός από  ..κτλ
Eχουμε και την αντίρρηση του ΚΚΕ :
koutsoumpasΟ κ. Κουτσούμπας, γ.γ. του ΚΚΕ είναι κατά του Συμφώνου Συμβίωσης; Το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι μια "ιδιαιτερότητα";
Ομολογώ πως τέτοια έλεγαν τον 19ο αιώνα...
«Εμείς συμφωνούμε να μην υπάρχει ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι σ’ αυτούς τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να ζήσουν μαζί, αυτό θεωρούμε ότι είναι προσωπική υπόθεση. Δεν είναι δημόσια και ούτε πρέπει να γίνει και με τέτοια νομοθετική ρύθμιση όπως είναι το σύμφωνο συμβίωσης. Είναι άλλο ζήτημα η οικογένεια, τα ετερόφυλα ζευγάρια που μπορεί να κάνουν οικογένεια, γιατί μετά ανοίγει ένας δρόμος που αφορά το παιδί, το πώς μεγαλώνει, τα πρότυπα που έχει. Αυτό είναι διαφορετικό πράγμα. Όμως θα πρέπει να διώκονται όσοι συμπεριφέρονται ρατσιστικά όχι μόνο στα ομόφυλα ζευγάρια αλλά σε οποιονδήποτε ανήμπορο ή που έχει μια ιδιαιτερότητα».
Να χαίρεστε τον σκοταδισμό σας!
katselis-kali-66317 nΚαι τώρα ένα κείμενο Του Κωνσταντίνου Κατσέλη
Γράμμα από έναν εξωγήινο

Αγαπητέ γήινε,
χιλιάδες χρόνια τώρα σε παρακολουθώ από την κοσμάρα μου, χωρίς ποτέ να επέμβω. Ο λόγος που αποφάσισα να σου γράψω αυτό το γράμμα είναι γιατί θέλω να σε βοηθήσω. Λυπάμαι ειλικρινά γι’ αυτό που βιώνεις. Στεναχωριέμαι για σένα, που δε μπορείς να συνυπάρξεις με το διαφορετικό. Που είσαι αναγκασμένος να πατάς το ίδιο χώμα με έναν ομοφυλόφιλο ή έναν ετεροφυλόφιλο. Που αναπνέεις τον ίδιο αέρα με έναν αλλόθρησκο και με έναν άθεο. Πονάει η ψυχή μου που σε βλέπω να βασανίζεσαι, όταν κάθε μέρα είσαι αναγκασμένος να κάνεις την ίδια διαδρομή για να πας στη δουλειά σου με έναν χοντρό, έναν μονόφθαλμο, έναν κοντό και μια χαμηλοκώλα.
Ξέρεις όμως κάτι; Θα σου πω ένα μυστικό. Όλοι αυτοί υπήρχαν και πριν από σένα και θα υπάρχουν και μετά από σένα. Ναι αλήθεια σου λέω! Γι’ αυτό, με πολύ αγάπη σου προτείνω να προσαρμοστείς, για το δικό σου το καλό. Οφείλεις να τους σέβεσαι όλους αυτούς, έτσι όπως θέλεις να σε σέβονται. Τον μαύρο, τον πρόσφυγα και κάθε άλλο πλάσμα αυτού του όμορφου πλανήτη που κατοικείς. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάς, ότι και συ διαφορετικός δείχνεις στα μάτια τους. Και μην αρχίσεις πάλι το παραμυθάκι με το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Ότι έπλασε η φύση είναι φυσιολογικό και κανείς δε μπορεί να τα βάλει μαζί της. Αυτά που έφτιαξες εσύ είναι τα τερατουργήματα! Η φύση είναι σαν τη μητέρα, αγαπά όλα της τα παιδιά το ίδιο, ακριβώς το ίδιο όπως αγαπά και σένα και ανέχεται όλες τις ιδιοτροπίες σου, που έχεις για τα άλλα της παιδιά. Γι’ αυτό μην την πικραίνεις. Αν δε συμμορφωθείς με τους κανόνες της θα έχεις μια πολύ άσχημη ζωή πάνω σε αυτό τον φιλόξενο πλανήτη. Η φύση σου χάρισε ένα όμορφο και λειτουργικό μυαλό αλλά εσύ δεν διδάχτηκες τίποτα από το παρελθόν σου. Σου αρέσει να κάνεις τα ίδια λάθη ξανά και ξανά. Και το χειρότερο είναι, ότι τα κάνεις συνειδητά, γιατί σου αρέσει!
Να ξέρεις πόσο σε λυπάμαι όταν κυνηγάς και κακοποιείς τα αδέσποτα στο δρόμο, που τόσα χρόνια σε ανέχονται επειδή δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα όταν καταπάτησες τη δική τους γη με γονικές παροχές και συμβόλαια του κώλου. Θα μπορούσα να γράφω μέρες και να απαριθμώ τα λάθη σου. αλλά όταν πήρα την απόφαση να σου γράψω δεν το έκανα για να σε μαλώσω. Να σε βοηθήσω θέλω.
Καλέ μου άνθρωπε, σε βλέπω να διαβάζεις συνοφρυωμένος αυτό το γράμμα και αναρωτιέμαι πόσες ελπίδες υπάρχουν. Όχι για τους άλλους, αλλά για σένα. Οι άλλοι μια χαρά θα τα καταφέρουν. Γιατί όπως σου έγραψα και νωρίτερα, οι άλλοι υπήρχαν πριν και θα υπάρχουν και μετά από σένα. Εσύ το μόνο που θα κερδίσεις αν επιμένεις, θα είναι να χάσεις ενέργεια και χρόνο. Δεν είναι κρίμα;
Και ξέρεις κάτι ακόμα; Η ελευθερία των άλλων δεν καταπατά κανένα από τα δικά σου δικαιώματα! Μα δεν είναι φοβερό αυτό;! Δεν είναι υπέροχο;!
Αγαπημένε μου γήινε ξανασκέψου το. Μπήκες σε ένα λεωφορείο και σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις μια όμορφη διαδρομή. Γιατί δε φροντίζεις να γνωρίσεις καλύτερε τους διπλανούς σου; Δε θα ήταν βαρετό να ταξιδεύεις μόνος σου;
Αν μετά από όλα αυτά που σου έγραψα με τόση πολύ αγάπη, εσύ επιμένεις και συνεχίζεις να μην το αντέχεις όλο αυτό που ζεις, τότε την επόμενη φορά που θα γεννηθείς, ΑΝ ξαναγεννηθείς, ευχήσου να γεννηθείς σε έναν άλλον πλανήτη και σου υπόσχομαι να προσευχηθώ και γω μαζί σου. Ο συγκεκριμένος όμως πλανήτης, που σου έκανε το δώρο να τον περπατήσεις, λειτουργεί έτσι. Αυτοί είναι οι κανόνες του. Οι φυσικοί του κανόνες!
Αν παρόλα αυτά, δεν μπορείς να περιμένεις, μέχρι να πεθάνεις για να λυτρωθείς, πάλι υπάρχει λύση. Να ανέβεις στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και να πέσεις από εκεί πάνω. Και γω θα σου ευχηθώ ολόψυχα... με έναν πόνο! Μόνο έτσι θα απαλλαγείς από τα βάσανα σου, γιατί αν περιμένεις πρώτα να πεθάνουν οι άλλοι, ακόμα και αν αυτό συμβεί, θα γεννηθούν καινούργιοι. Αυτό στο υπογράφω... Και όμως υπάρχει ελπίδα. Σου προτείνω να κάνεις το συντομότερο μια καλή πράξη σε κάποιον που θεωρείς τελείως διαφορετικό από σένα και που πριν διαβάσεις αυτό το γράμμα δε θα το έκανες ποτέ και πες μου μετά πως ένιωσες. Περιμένω νέα σου...
Truly yours
Ο εξωγήινος της διπλανής πόρτας
Κωνσταντίνος Κατσέλης

 

13/12/2015