Πάτρα: Το καρναβάλι θα γίνει

workshop-headerΤης Κατερινας Μαντελη: Διαβάζοντας σήμερα άρθρο που αφορούσε το πατρινό καρναβάλι με τίτλο «Πάτρα: Εικόνα πλήρους διάλυσης στο καρναβαλικό συνεργείο λίγο πριν την έναρξη- Λείπουν υλικά, προσωπικό και ο... Δήμος - Εκνευρισμένος ο Πέτρος Βρυώνης»

Μετα τα καταστροφολογικά δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ,για το Πατρινό καρναβάλι, μπήκα στο πειρασμό να επικοινωνήσω με κάποιον υπεύθυνο του δήμου, ώστε να μου απαντήσει αν όλα αυτά αληθεύουν.
Πράγματι επικοινώνησα με τον Αντρέα Αντωνόπουλο υπεύθυνο τύπου Δήμου Πατρέων,ο οποίος ανταποκρίθηκε αμέσως στις ερωτήσεις μου.
Και σας μεταφέρω ακριβώς την συζήτηση μας…
antonopoylos--568x315Α.Αντωνοπουλος : Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, το καρναβαλικό συνεργείο είναι σε οργασμό και οι εργασίες προσχωρούν κανονικά..Τα άρματα ετοιμάζονται κτλ.
Στην ερώτηση μας που προκύπτει από το εν λόγω δημοσίευμα «οι σχέσεις Βρυώνη και Δήμου δεν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους καθώς, ο καλλιτεχνικός διευθυντής αποδίδει στη Μαιζώνος προκλητική αδιαφορία και στον καρναβαλικό οργανισμό πλήρη παράλυση»
ο Α.Α μας απάντησε: Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να απαντάμε σε κάθε μέσο που διαστρεβλώνει, η συνηθίζει να λέει διάφορα που δεν ευσταθούν. Εγώ σας λέω δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ,από κει και πέρα τι μου ζητάτε? Αν με τον κύριο Βρυώνη τα έχουμε καλά? Σας λέω πως πριν δυο λεπτά μίλησα.
Ο κύριος Βρυώνης είναι υπεύθυνος του καρναβαλικού εργαστηριού . Σας λέω ότι αυτό το δημοσίευμα είναι γεμάτο ανακρίβειες. Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, οι εργασίες προσχωρούν κανονικά, έχουν κλειστεί εκδηλώσεις, ημερομηνίες και προσχωρούν κανονικά τα άρματα. (σας παραθέτω την σελίδα με το πρόγραμμα) https://www.carnivalpatras.gr/timetable/

Μήπως μπορείτε να μου στείλετε κάποιες φωτογραφίες που να αποδεικνύουν αυτά που λέτε, ώστε να τις δείξω ως απόδειξη?
Α.Αντωνοπουλος :Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα, αποδεχτείτε αυτό που σας λέει ο εκπρόσωπος τύπου και από κει και πέρα θα φανεί ποιος έχει δίκιο. Όπου να ναι φτάνει το καρναβάλι… Δεν είναι η πρώτη χρονιά που το ίδιο λένε ,κάθε χρόνο γίνεται το καρναβάλι και αυτοί που τα λένε αυτά καταπίνουν την γλώσσα τους. Εντός των ημερών θα ανέβει και ο Δήμαρχος στα εργαστήρια όπως κάθε χρόνο και θα δοθούν και οι σχετικές φωτογραφίες στην δημοσιότητα. Σας λέω πάντως με πλήρη ειλικρίνεια πως όλα προσχωρούν κανονικά.
Και η συζήτηση συνεχίστηκε με περισσότερες λεπτομέρειες τις οποίες θα ακούσετε στο ηχητικό ντοκουμέντο που σας παραθέτω.


Με τον Αντρέα Αντωνόπουλο τελικά μιλήσαμε και για τις φήμες των δήθεν κλειστών σχολείων της Πάτρας λόγο έλλειψης πετρελαίου, κατά τις ημέρες της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την πόλη..
patratora-960x510

 

 

 

 

 

 

Ένα ακόμα ηχητικό ντοκουμέντο που αφορά τα σχολεία.Ακούστε το:

Βεβαίως και θα συνεχίσω να παρακολουθώ το θέμα απο κοντά.Μένω με την υπόσχεση του Κυρίου Αντωνόπουλου πως μετά την Τρίτη θα μου στείλει και φωτογραφικό υλικό ώστε να το δημοσιεύσω! 

13/1/2017